de Stichting beheer cultureel erfgoed J.G. Ruyter/B. Kruit 
De Stichting beheer cultureel erfgoed J.G. Ruyter/B. Kruit is opgericht op 28-03-1989 en is gevestigd te Amsterdam. KvK 41208448.

Doelstelling
De Stichting heeft ten doel: Het geven van bekendheid aan het werk van J.G. Ruyter en B. Kruit, zomede het beheren van dit werk en het scheppen van de materiële voorwaarden ten behoeve van het artistiek functioneren van beeldende kunstenaars, alles in de meest ruime zin van het woord.
afb. 13, fragment
De Stichting tracht haar doel te bereiken door:
• het organiseren van exposities, waar het werk van J.G. Ruyter en B. Kruit tezamen met werk van andere kunstenaars ter verkoop wordt tentoongesteld;
• het verrichten van alle overige activiteiten die voor de verwezenlijking van het doel bevorderlijk zijn.

Voorzitter Jeroen George Ruijter
Secretaris/penningmeester Mirjam Ruijter

Contact
Voor informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Ruijter, secretaris van de Stichting beheer cultureel erfgoed J.G. Ruyter/B. Kruit te Amsterdam,
e-mail: stichting.jgr.bk@gmail.com

Kunstwerken
Mocht u een of meer van de kunstwerken willen verwerven, de kunstwerken met het label / de tag "stichtingeigendom" zijn in beheer bij voornoemde stichting.
Van de zeefdrukken zijn ook nog enkele exemplaren beschikbaar.

Onze website
Deze website van de Stichting beheer cultureel erfgoed J.G. Ruyter/B. Kruit te Amsterdam is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de secretaris van bovengenoemde Stichting en vrijwilligers.